fbpx

outsider

Kikkel megyek nyaralni?

Szervezés, költségek, részletek

SZERVEZÉS: A szervezést teljeskörűen átvállaljuk, nem kell a felszerelés-kölcsönzésen aggódnod, a szállásokat is előre lefoglaljuk, az útvonal, az időbeosztás, az alternatívák és a többi mind-mind a mi dolgunk. Te csak tájékozódj, hogy neked való-e a túra és jelentkezz a honlapon keresztül!
KÖLTSÉGEK: A költségeket egy közös kifizetőszámlára előre begyűjtjük, ebből foglaljuk le a szállásokat, a programokat stb. A túra végén pedig a számlák alapján elszámolunk. Ebből az összegből az Outsider nem tesz el semmit.
Az utazás jellemzően egyénileg történik, de természetesen segítünk mindenkinek megtalálni a leginkább célravezető utat.
Külön költség a kötelező extrém sportbiztosítás, amelynek a kötvényszámát előre elkérjük mindenkitől.
Az étkezések javarészt egyénileg intézendők, de természetesen előfordulnak közös vacsorák is. Aki nem tudja, hogy mivel készüljön, érdeklődjön vagy kattintson a honlap alján lévő felszerelés menüre.
RÉSZLETEK: Minden túra előtt küldünk egy részletes tájékoztatót a jelentkezőknek, amiből a pontos részletek, várható időjárás, szükséges egyéni felszerelés és teendők kiderülnek.

Gyere, ha:

-nincs még hegyi tapasztalatod, de szeretnéd valahol elkezdeni
-nincs társaságod a túrázáshoz
-nincs időd a programszervezésre és az előkészületeket is inkább másra bíznád
-szereted a hatékonyan megszervezett programokat, hogy a kevés szabadidődből a legtöbbet hozhasd ki
-egyedi túrát szeretnél akkor és ott, amikor és ahol neked jó
-jó csapatban túráznál, fölösleges kockázatvállalás nélkül

Sajnos nem tudjuk azt nyújtani, amit szeretnél, ha:
-tekintet nélkül a veszélyre, mindenáron fel akarsz jutni a csúcsra
-a nagylétszámú utakat szereted
-azt hiszed, ez egy hagyományos utazási iroda

Hogyan tudok jelentkezni? Hogy működik a dolog?

1. válassz egy neked való túrát
2. jelentkezz a honlapon keresztül
3. kapsz egy visszaigazoló mailt
4. utald el a részvételi díjat
5. kapsz egy tájékoztató mailt minden részlettel

Az OUTSIDER-titok

Szerintünk a kaland a kis csoportos, rugalmas utazást jelenti, érdekes embereket és tájakat megismerve a legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésre álló időből. Nálunk nem kell busznyi emberre várnod, ez a te nyaralásod, megoldjuk, hogy valóban aktívan pihenhess.
Nemzetközi viszonylatban már bevett ez a fajta túraszervezés, amit itthon is szeretnénk elérhetővé tenni, sőt egy újdonsággal is megfűszerezni. Kisgyermekes családok és a vegyes mértékben kalandvágyó baráti társaságok részére is szervezünk moduláris nyaralásokat, így senkinek nem kell egy szezont sem kihagynia.

Mit csinál egy túravezető?

Az OutSider kollégái a lehető legtöbbet hozzák ki az értékes idődből, nem csak a ``kötelezőket`` fényképezed majd le, hanem a táj részeként a ritkábban látogatott környékeket is megmutatjuk, ezen kívül mindig sokszínű programokat fűzünk fel kalandozásainkon és teljes mértékben átvállaljuk az időigényes szervezési feladatokat.
A túravezető a szervezésen kívül a csapat biztonsági főnöke, vagy hajóskapitánya, felelősséget vállal a túratársak testi, lelki, pszichológiai biztonságáért.
Az aktuális helyzethez idomuló döntést ő hozza meg (például az időjárási viszonyoknak megfelelő útvonalválasztás) és a résztvevők felmerülő kérdéseire, problémáira reagál. Saját tapasztalati tőkéjét és felkészültségét bocsátja rendelkezésedre.
A túravezetőd az, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a kitűzött céljaid elérd és haza is juss épségben.

Jogi szempontok

Az OUTSIDER nem egy utazási iroda, így utazási csomagokat nem értékesít. Szolgáltatásainkat a jogszabályoknak megfelelően nyújtjuk és betartjuk a nemzetközi szövetségek szabályzatát és a Tiroli Deklaráció irányelveit.
Ahol indokolt, természetesen a helyi szövetség szakembereit kérjük fel vezetőnek. Egyéb esetekben a hatályos szabályok keretein belül jogilag baráti társaságként kerekedünk fel, ilyenkor az Outsider vezetője szervező, azaz operátor szerepet tölt be.

Csúcshódítás
91%
Tábortűz
86%
Rejtett kincsek
73%
Csillagfény
80%

Vezetőink

Balázs Kinga

Már gyerekként is aktív voltam, nehéz volt lekötni az energiáimat. Nagyszüleimnek hála, félig a Balaton partján nőttem fel, rengeteget jártuk a környékbeli erdőben, hol gyalog, hol bringával. Ez később is […]

Kádár Bence (Sider)

Szerencsés családba születtem, édesapám sokat vitt minket kirándulni a testvéreimmel és így már kicsi korunk óta szívtuk magunkba a természet szeretetét. Sokat kerékpároztunk, eveztünk és túráztunk a hegyekben, sőt olykor […]

Czebe András

Hosszú évek óta foglalkozom vadvízi túrák lekomplikálásával és amikor csak tehetem, a hegyek felé veszem az irányt.

Az Outsider is használ cookie-kat, amit az oldal használói elfogadnak.