fbpx

Ha tetszenek a képek és szeretnél te is a következő kalandunk részese lenni, nézd meg, hova megyünk!

Klasszikus/nomád hátizsákos túráink mellett vannak felfedező útjaink is, melyekre téged is várunk hogy a te emlékeiddel is tovább gyarapodhasson ezt a szép képgaléria, akár a Laugavegur, akár a Triglav a cél!

A képgaléria útjaink során látott gyönyörű tájak és az átélt hangulatok megörökítésére szolgál.

Szerintünk a kaland a kis csoportos, rugalmas utazást jelenti, érdekes embereket és tájakat megismerve a legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésre álló időből. Nálunk nem kell busznyi emberre várnod, ez a te nyaralásod, megoldjuk, hogy valóban aktívan pihenhess.

Az Outsider blog vidám kis csapatunk adaléka a kialakulóban lévő magyarországi modern túrakultúrának.

Szintlépő túráink javarészt ismeretterjesztő események, alapvető fogások, praktikák, módszerek, időjárás és felszereléshasználat különböző környezetekben. Kisebb csapatjátéknak is felfogható hosszúhétvégés programok, amikkel életreszóló tudásra tehettek szert teljesen kezdőként is, és magabiztosan tudjátok majd szervezni saját útjaitokat a jövőben. Ezek a bevezető workshopok minden szükséges tudással ellátnak, hogy biztonságos és élvezetes legyen a természetben eltöltött időd.

Multiadventure kalandjainkkal a lehető legtöbbet hozhatod ki az idődből. Mi is szeretünk 5 napig sziklát mászni, vagy egy egyhetes nomád vándortúrát lejárni, de van, amikor másra vágyik az ember, egy kis újdonságra, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Ezeken a túráinkon igyekszünk a környék által nyújtotta lehetőségeket minél alaposabban kihasználni és sokféle sportmodult egybefűzni. A sebesen elszálló szabadság napjai így lesznek megtöltve a legtöbb élménnyel.

Technikai túráinkon nem csak a jó erőben lévő elszánt kezdők, hanem a haladók és a tapasztaltabbak is élvezhetik a kihívásokkal teli kalandokat. Mind a magashegyi, mind pedig az extrémsportokkal kiegészített programjaink nagy sportértékkel bírnak, ám a jutalom is az erőfeszítéshez mérhető – a természeti kincsek érinthetetlen szépsége felejthetetlen. Nem is beszélve az ilyesfajta sporttevékenységek lelki és szellemi szempontból is jótékony hatásairól.

Gyere, ha:

-kevés még a hegyi tapasztalatod, de szeretnéd valahol elkezdeni
-nincs társaságod a túrázáshoz
-nincs időd a programszervezésre és az előkészületeket is inkább másra bíznád
-szereted a hatékonyan megszervezett programokat, hogy a kevés szabadidődből a legtöbbet hozhasd ki
-egyedi túrát szeretnél akkor és ott, amikor és ahol neked jó
-jó csapatban túráznál, fölösleges kockázatvállalás nélkül

Az Outsider is használ cookie-kat, amit az oldal használói elfogadnak.